Binnenklimaatmodule CTT

Toepassingsgebieden

De SCHAKO CTT binnenklimaatmodule werd speciaal ontwikkeld voor de decentrale airconditioning van ruimtes met weinig plaats in combinatie met droogbouw bij smalle en lichte scheidingswanden. De module kan ook achteraf nog in de voorwand, alsook in kasten, in wandkoffers of in plafonds worden ingebouwd.
Door zijn zeer geringe inbouwdiepte van 100 mm is de SCHAKO CTT binnenklimaatmodule vooral geschikt voor ThinkTank-ruimtes, hotelkamers, praktijkruimtes, particuliere woningen, enz.
En door de optionele elektrostatische stofvanger is de SCHAKO CTT binnenklimaatmodule bovendien uitstekend geschikt voor ruimtes met hoge eisen aan de luchtkwaliteit, zoals bijvoorbeeld in bejaardentehuizen of verpleegtehuizen of kamers van mensen met een allergie.
Als speciaal accessoire kan bovendien een aromatiseringseenheid worden geleverd, waar verschillende geuren aan toe kunnen worden gevoegd.
De SCHAKO CTT binnenklimaatmodule wordt door SCHKAO stekkerklaar geleverd.
De genormaliseerde formaten staan garant voor een eenvoudige inbouw.

Functie

De omgevingslucht wordt door de ventilator via het op vloerniveau aangebrachte luchtaanzuigrooster en de direct daarachter ingebouwde luchtfilter aangezogen en betrouwbaar gereinigd. Vervolgens stroomt de secundaire lucht over een krachtige warmtewisselaar en wordt daar toepassingsgericht geconditioneerd.
Een tweede nageschakelde omkeergeluiddemper beperkt vervolgens betrouwbaar het geluid. De op deze wijze geconditioneerde lucht stroomt dan in de gewenste mate van airconditioning dichtbij het plafond terug in de kamer.

Referenties