Keyvisual SCHAKO Hotellobby

Service

Een sterke partner aan uw zijde.

Onze klanten begeleiden wij van de planning tot de installatie van technische oplossingen met betrekking tot klimaat en ventilatie. Technisch advies, competente ondersteuning in de vormgeving en technische bijscholing ontvangt u compleet bij ons.

Met onze kennis en onze expertise uit meer dan 90 jaar ervaring hebt u met SCHAKO de specialist voor individuele oplossingen van technische uitdagingen met betrekking tot lucht, klimaat, geluidsreductie, brandpreventie en rookafvoer in zakelijke of openbare gebouwen aan uw zijde.

In de SCHAKO Group vertrouwen wij samen op de kennis van zeven ondernemingen:

ADMECO

De experts voor binnenklimaatsystemen voor operatiekamers, mediabruggen en chirurgische lampen in operatiekamers en dokterspraktijken.

NOVENCO Building&Industry

De experts voor energie-efficiënte ventilatie in de procesindustrie, in de tunnelbouw en in parkeergarages.

REVEN

De experts voor luchtreinigingssystemen in bedrijfskeukens en in de industrie.

SCHAKO

De experts in de ventilatie- en klimaattechniek voor zakelijke en openbare gebouwen.

SCHNEIDER

De experts in speciale ventilatietechniek voor alle soorten laboratoria.

SIROCCO

De deskundigen voor lucht- en warmtetechniek in de procesindustrie alsook voor ventilatie en rookafzuiging in de tunnelbouw.

SMITSAIR

De experts voor op maat gemaakte componenten op het gebied van ventilatie, klimatisering en luchtverdeling met JET-systemen.

Daarmee zijn wij het ideale contact voor complexe bouwprojecten en uitzonderlijke ruimtes. Met ons grote netwerk aan luchtspecialisten werken wij samen individuele, intelligente en innovatieve oplossingen voor onze klanten uit. Voor goede, gezonde lucht in alle werkomgevingen.