Keyvisual Flughafen

Levertijden

Neem de volgende instructies in acht:

alle leveringstermijnen in de tabel gelden alleen voor standaardartikelen volgens catalogusuitvoering. De levertijden worden aangegeven in werkdagen (AT). De leveringstermijnen worden gerekend vanaf orderontvangst, of bij onduidelijkheden na technische of administratieve afstemming. De dag van de ontvangst van de bestelling wordt bij de vaststelling van de datum niet meegerekend.

Alle termijnen zijn “af fabriek”.

U mag niet vergeten dat ondanks de bekendmaking van de levertijden voor de komende week, grotere nieuwe orders de vastgelegde levertijden kunnen verlengen. Een exacte aanduiding van de levertijd per order is pas mogelijk als de order volledig in het orderbeheersysteem is opgenomen.

De lijst met data is niet geldig bij speciale uitvoeringen en tinten. Speciale uitvoeringen bij spleetroosters zijn van toepassing wanneer de standaardspecificaties uit de folders niet worden aangehouden. Bij wijzigingen van de aftakkingen en de lengten gelden de standaardlevertijden.

De levertijden in deze lijst en de “korte” levertijden in de prijslijst zijn geldig voor aantallen tot 50 stuks per product.

Indien binnen de bestelling producten met verschillende levertijden worden besteld, dan geldt voor de volledige order de langste levertijd.