Keyvisual SCHAKO Labor

SCHAKO Onderzoek en ontwikkeling

Knowhow SCHAKO

Ontwikkelingsactiviteiten genieten bij SCHAKO een hoge prioriteit. Ze zijn de motor van de interne groei en een bron van nieuwe inzichten. Want alleen wie zich intensief met kansen en mogelijkheden bezighoudt, kan continu voldoen aan toenemende klantenbehoeften met verbeterde producten en economische oplossingen.

Het bewijs hiervan zijn succesvolle eigen ontwikkelingen zoals de inductieunits DISA, die op de markt de norm vormen. Bovendien onderhoudt SCHAKO externe relaties zoals de samenwerking met onderzoeksinstituten en universiteiten. Ze bevorderen de interdisciplinaire dialoog en het begrip voor complexe taken. Met een succes dat er mag zijn.

Omvangrijke testreeksen en proeven in het eigen stromingslaboratorium garanderen de hoogste betrouwbaarheid en kwaliteit. Voordat een product op de markt komt, worden alle technische variabelen intern zorgvuldig gecontroleerd en getest.

De SCHAKO-geluidsmetingsruimte

De geluidsmetingsruimte overeenkomstig nauwkeurigheidsklasse DIN EN ISO 3744 is de hoeksteen van het akoestisch laboratorium van SCHAKO.

Het SCHAKO-stromingslaboratorium

In het eigen stromingslaboratorium in Duitsland en Spanje worden de innovatieve producten van SCHAKO ontwikkeld en geoptimaliseerd.

Brandschutzklappe im Ofen zur Prüfung

Brandbeveiligingslaboratorium

Het sinds 2005 in gebruik genomen brandbeveiligingslaboratorium vormt de basis voor de permanente verdere ontwikkeling in de domeinen brandbeveiliging en ontroking.