Luchtroosters

Vloerroosters, plafondroosters, plafondwervelroosters, plafondimpulsroosters, nozzleroosters, bronroosters, spleetroosters, roosters voor tegentreden, schotelkleppen, nozzles voor lange worp
Luchtroosters van SCHAKO zijn het afsluitende onderdeel van een ventilatiesysteem dat ruimtes van geconditioneerde lucht voorziet. Met deze roosters kan de toevoerlucht individueel gereguleerd worden. In ideale omstandigheden zijn luchtroosters geluidsarm, tochtvrij en optisch nauwelijks waarneembaar of tenminste niet storend.
Bij luchtroosters zijn er verschillende toepassingsgebieden, zoals: gemengde luchtventilatie, verdringingsventilatie of bronventilatie. Tevens wordt er onderscheid gemaakt in de plaatsing van de roosters, bijvoorbeeld vloer, wand of plafond. Voor elk van deze toepassingen heeft SCHAKO luchtroosters in het assortiment. Denk hierbij aan: plafondroosters, plafondwervelroosters, vloerroosters, bronroosters of nozzles voor lange worp.
In de eigen stromingslaboratoria in Duitsland en Spanje worden de producten ontwikkeld en getest totdat zij optimaal functioneren. Hierdoor kunnen wij de zekerheid bieden van perfect functionerende producten die voldoen aan alle veiligheidseisen.

Vloerroosters

Plafondroosters

Plafondwervelroosters

Plafondimpulsroosters

Nozzleroosters

Bronroosters

Spleetroosters