SCHAKO keyvisual mall

SCHAKO Group

De SCHAKO Group in één oogopslag

De ondernemingen van de SCHAKO Group zijn de betrouwbare en competente partners voor uw behoeften in termen van onderdelen en systemen in de ventilatie- en klimaattechniek. Als een van de vooraanstaande Europese ondernemingsgroepen in de ventilatie- en klimaattechniek ontwikkelen, produceren en verkopen de ondernemingen van de SCHAKO Group functionele, hoogwaardige, energie-efficiënte en economische producten voor duurzame gebouwen van vandaag en morgen.

Alle aangeboden diensten en producten worden door gekwalificeerde en ervaren specialisten geleverd. De ondernemingen van de SCHAKO Group kunnen de meest ambitieuze projecten met hun klanten efficiënt en succesvol uitvoeren. Ecologische aspecten en duurzaamheid zijn voor de ondernemingen belangrijke punten en worden dienovereenkomstig uitgevoerd. Om te voldoen aan de hoge eisen, investeren de ondernemingen van de SCHAKO Group gericht in nieuwe krachten en bevorderen ze de overdracht van knowhow en de dialoog met onderzoek, wetenschap en overheden.

De SCHAKO Group heeft zijn hoofdzetel in Zwitserland, in Uhwiesen. Naast de beide hoofdvestigingen in Kolbingen en Messkirch, in Zuid-Duitsland, zijn er productielocaties in Spanje en Hongarije. Daarnaast is de SCHAKO Group er voor u met dochtermaatschappijen en vertegenwoordigingen in bijna alle Europese Landen!

Hier kunt u de homepage van de SCHAKO Group bezoeken: SCHAKOGROUP

De specialisten voor goede lucht:

SCHAKO Group

De SCHAKO Group met haar ondernemingen is een wereldwijd agerende aanbieder van oplossingen in de ventilatie, klimaat, brandpreventie- en ontrooktechniek.

ADMECO

De experts voor binnenklimaatsystemen voor operatiekamers, mediabruggen en chirurgische lampen in operatiekamers en dokterspraktijken.

NOVENCO Building & Industry

De experts voor energie-efficiënte ventilatie in de procesindustrie, in de tunnelbouw en in parkeergarages.

REVEN

De experts voor luchtreinigingssystemen in bedrijfskeukens en in de industrie.

SCHAKO

De experts in de ventilatie- en klimaattechniek voor zakelijke en openbare gebouwen.

SCHNEIDER

De experts in speciale ventilatietechniek voor alle soorten laboratoria.

SIROCCO

De deskundigen voor lucht- en warmtetechniek in de procesindustrie alsook voor ventilatie en rookafzuiging in de tunnelbouw.

SMITSAIR

De experts voor op maat gemaakte componenten op het gebied van ventilatie, klimatisering en luchtverdeling met JET-systemen.