SCHAKO Group2017-10-21T20:02:50+02:00

SCHAKO Group

De SCHAKO Group in één oogopslag

De ondernemingen van de SCHAKO Group zijn de betrouwbare en competente partners voor uw behoeften in termen van onderdelen en systemen in de ventilatie- en klimaattechniek. Als een van de vooraanstaande Europese ondernemingsgroepen in de ventilatie- en klimaattechniek ontwikkelen, produceren en verkopen de ondernemingen van de SCHAKO Group functionele, hoogwaardige, energie-efficiënte en economische producten voor duurzame gebouwen van vandaag en morgen.

Alle aangeboden diensten en producten worden door gekwalificeerde en ervaren specialisten geleverd. De ondernemingen van de SCHAKO Group kunnen de meest ambitieuze projecten met hun klanten efficiënt en succesvol uitvoeren. Ecologische aspecten en duurzaamheid zijn voor de ondernemingen belangrijke punten en worden dienovereenkomstig uitgevoerd. Om te voldoen aan de hoge eisen, investeren de ondernemingen van de SCHAKO Group gericht in nieuwe krachten en bevorderen ze de overdracht van knowhow en de dialoog met onderzoek, wetenschap en overheden.

De SCHAKO Group heeft zijn hoofdzetel in Zwitserland, in Fällanden bij Zürich. Naast de beide hoofdvestigingen in Kolbingen en Messkirch, in Zuid-Duitsland, zijn er productielocaties in Spanje, Hongarije en Turkije. Daarnaast is de SCHAKO Group er voor u met dochtermaatschappijen en vertegenwoordigingen in bijna alle Europese Landen!

Hier kunt u de homepage van de SCHAKO Group bezoeken: SCHAKOGROUP

De specialisten voor goede lucht:

SCHAKO | Pure competence in air.

De SCHAKO Group met haar ondernemingen is een wereldwijd agerende aanbieder van oplossingen in de ventilatie, klimaat, brandpreventie- en ontrooktechniek.

De experts voor energie-efficiënte ventilatie in de procesindustrie, in de tunnelbouw en in parkeergarages.

De experts voor luchtreinigingssystemen in bedrijfskeukens en in de industrie.

De experts in de ventilatie- en klimaattechniek voor zakelijke en openbare gebouwen.

De experts in speciale ventilatietechniek voor alle soorten laboratoria.

De experts in industriële lucht en warmtetechniek in de procesindustrie en voor de ventilatie en het ontroken in de tunnelbouw.