Spleetrooster voor gipsplaatplafonds DSCXL

Toepassingsgebieden

Het plafondspleetrooster SCHAKO van het type DSCXL is geschikt voor gebruik in ruimtes van 2,6 m tot 4 m hoog, voor de directe inbouw in gipsplafonds of verlaagde plafonds (drukplafonds). Het plafondspleetrooster wordt geleverd als 1-spleetversie en is verkrijgbaar als enkel rooster of in banduitvoering.

Functie

De grote vrije stromingsdoorsnede van het SCHAKO DSCXL spleetrooster zorgt voor een zeer hoge luchtdoorstroming vergeleken met andere spleetroosters. Door de stabiele luchtstraal en de goede inductie kunnen ze in koelgevallen tot ΔT ≤ 12 K worden gebruikt. De door de lamellen gegenereerde voordruk zorgt ervoor dat het spleetrooster over de gehele lengte gelijkmatig van lucht wordt voorzien, zowel bij het enkele rooster als bij de banduitvoering.
Een latere verandering van de richting van de uitgeblazen lucht op het bouwterrein is echter te allen tijde mogelijk, omdat de luchtrichtlamellen bij SCHAKO zoals gebruikelijk eenvoudig van buitenaf ingesteld kunnen worden.
Wordt bij de bestelling naar een bepaalde luchtuitblasrichting gevraagd, dan wordt dit in de fabriek al ingesteld. De uitlaat kan voor toe- en afvoerlucht worden gebruikt.

Luchtvolumebereik

200 - 400 m³/h per meter gleuf, gebruik in VVS-installaties van 100 - 40 %
Please accept marketing-cookies to watch this video.