SCHAKO keyvisual car park

Actuele Covid-19 informatie voor u.

Wat u wilt weten…

Op grond van de aanname dat Covid-19 en de hiervoor benodigde maatregelen ons zeer waarschijnlijk nog tot na 2020 zullen bezighouden, willen wij met deze pagina, speciaal voor Covid-19 thema’s, voldoen aan uw recht op informatie. Hier zullen wij u dus tevens over onze actuele maatregelen informeren. Kom toch gewoon regelmatig even bij ons langs.

Vragen over de overdracht van het coronavirus?

Overdracht van het coronavirus door airconditioningssystemen?

+++ COVID-19 UPDATE +++

Zeer geachte klanten,
Zeer geachte partners,

Vanaf 04.05.2020 zijn onze werktijden weer volledig op niveau, om tegemoet te komen aan uw eisen betreft levertijden resp. het beantwoorden van vragen. Ook onze fabriek in Spanje heeft onlangs de productie weer volledig in gang gezet.

Wij verzoeken u ons de ontstane vertragingen in de verwerking van opdrachten en offertes niet kwalijk te nemen.

Met vriendelijke groet en blijf gezond,

SCHAKO KG

p.p. Dr. Rainer Müller
Lid van de directie

+++ Bereikbaarheid +++

Bereikbaarheidsdienst-, buitendienst- en binnendienstmedewerkers

Onze buiten- en binnendienstmedewerkers staan als voorheen voor u klaar. U kunt uw gebruikelijke contactpersoon telefonisch of per mail bereiken. Ook staan moderne video-conferentiemogelijkheden ter beschikking om monteurs of productmanagers bij de adviesgesprekken te betrekken.

De medewerkers van onze serviceafdeling wonen na ruggenspraak met de betreffende monteurs ook nog dringende afspraken op de bouwplaats bij. Maak indien gewenst een afspraak met de voor u verantwoordelijke regiomanager / verkoop binnendienst.

+++ Wij blijven voor u klaar staan +++

Zeer geachte klanten,
Zeer geachte partners,

De gezondheid van onze medewerkers en bedrijfspartners is voor ons prioriteit. Tegelijkertijd streven wij ernaar de zakelijke activiteiten door te laten lopen. Wij hebben al een omvangrijk maatregelenpakket in werking gesteld en zullen ook in de toekomst noodzakelijke maatregelen nemen om zowel de gezondheid van de medewerkers te beschermen, alsook te kunnen blijven leveren.

Onze excuses als daardoor de antwoord- of reactietijden iets langer zijn. Vanwege onze productieactiviteit en de beschikbare voorraden grondstoffen en halffabrikaten is momenteel de productie van het gehele productassortiment gewaarborgd.

We zijn regelmatig met onze leveranciers in gesprek om de vrijwel dagelijks veranderende voorwaarden met betrekking tot de levercapaciteit te analyseren. Ondanks alle ingevoerde maatregelen bestaat echter nog steeds het gevaar, dat in de toekomst ook onze leverketen getroffen zal worden. Om tekorten te voorkomen adviseren wij u een voorraad van uw SCHAKO standaardproducten in te slaan.

Onze dagelijks actuele levertijden vindt u hier...

Mocht u bij de afname van materiaal ruimte te kort komen dan verzoeken wij u ons tijdig te informeren om te kijken hoe we dit kunnen oplossen, omdat onze opslagmogelijkheden qua verzending beperkt zijn.

  • Blijf kalm.

  • Gebruik de vrij toegankelijke platformen voor informatie. FAQs Robert Koch-Institut.

  • Bescherm uzelf en uw omgeving tegen een infectie door te allen tijde de geadviseerde afstand te bewaren.

Veilig door de pandemie.

Actuele informatie over het coronavirus vindt u o.a. op de volgende internetsites