Klimatiserende lokaalmodule CULTRA-Studioline

Toepassingsgebieden

De kamerairconditioningmodule CULTRA-Studioline is een circulatieluchtkoelapparaat voor kantoren, medische praktijken en is zelfs geschikt voor opnamestudio’s, omdat het kan voldoen aan de eisen van GK 15 in verband met kamerzijdige, geluid gerelateerde maatregelen volgens DIN 15 996.
De afmetingen van de wandmodule maken installatie in wanden, plafonds of vloeren mogelijk. De kamerklimaatmodule CULTRA-Studioline kan voor de wand worden geplaatst of in de wand worden geïntegreerd, waardoor er geen kostbare kantoorruimte verloren gaat.

Functie

Via het luchtaanzuigrooster wordt ruimtelucht door de ventilator aangezogen en via de ingebouwde filter gereinigd. De geïntegreerde omkeergeluiddemper vermindert de stromingsgeluiden. De lucht wordt vervolgens door het koel- of verwarmingsregister geleid en getempereerd. Om het geluid te verminderen is er achteraan opnieuw een omkeergeluiddemper gemonteerd. Via het luchttoevoerrooster wordt de getempereerde lucht vervolgens opnieuw de ruimte ingeblazen. De klimatiserende lokaalmodule kan zowel met retourlucht en / of verse lucht werken.

Referenties