Klimatiserende lokaalmodule CULTRA-Studioline

Toepassingsgebieden

De klimatiserende lokaalmodule CULTRA is een airconditioningstoestel voor kantoren, praktijken en is zelfs geschikt voor geluidsstudios, vermits deze voldoet aan de vereisten van de GK 15 in combinatie met ruimtelijke, geluidstechnische maatregelen overeenkomtig DIN 15 996. De afmetingen van de wandmodule maken de inbouw in wanden, plafonds en vloeren mogelijk.
De klimatiserende lokaalmodule CULTRA-Studioline kan zowel vóór de wand worden geplaatst alsook in de wand worden geïntegreerd en verhindert zo de plaatsverspilling van dure kantoorruimten.

Functie

Via het luchtaanzuigrooster wordt ruimtelucht door de ventilator aangezogen en via de ingebouwde filter gereinigd. De geïntegreerde omkeergeluiddemper vermindert de stromingsgeluiden. De lucht wordt vervolgens door het koel- of verwarmingsregister geleid en getempereerd. Om het geluid te verminderen is er achteraan opnieuw een omkeergeluiddemper gemonteerd. Via het luchttoevoerrooster wordt de getempereerde lucht vervolgens opnieuw de ruimte ingeblazen. De klimatiserende lokaalmodule kan zowel met retourlucht en / of verse lucht werken.

Referenties