Kleine brandkleppenregeling BKSYS

Toepassingsgebieden

De kleine brandkleppencontroller BKSYS van SCHAKO stuurt en regelt maximaal 16 motorische brandkleppen en tot maximaal 32 brandkleppen met een eindschakelaar.
De basismodule BKSYS-GM1 kan via een zekere Plug and Play stekkerverbinding eenvoudig worden uitgebreid met maximaal 3 extra modules. De stroomvoorziening en de gegevensuitwisseling van de uitbreidingsmodules vindt plaats via de basismodule.
Via potentiaalvrije ingangen kunnen externe apparatuur zoals rookmelders, ventilatie of BMC’s worden bijgeschakeld. Via potentiaalvrije uitgangen kunnen storingsmeldingen zoals bijvoorbeeld brandklep gesloten of rookmelder-activering worden doorgestuurd.
De aangesloten veerterugloopaandrijvingen van de brandkleppen worden via de basis- en uitbreidingsmodules van stroom voorzien. Een door een aanloopstroom geoptimaliseerd vertraagd openen van de aangesloten veerterugloopaandrijvingen reduceert de noodzakelijke spitslast.
Via duo-LED’s aan de basis- en uitbreidingsmodules wordt de stand van de brandkleppen bepaald. De toewijzing van de functieparameters van het BKSYS-systeem vindt plaats via het pc-programma in tekstvorm. Het pc-programma hoort bij de leveringsomvang van de converter BKSYS-USB en loopt op pc’s met MS-besturingssysteem in een actuele versie.

Functie

De BKSYS van SCHAKO is de nieuwe benchmark voor hoog functionele en gelijktijdig zeer compacte brandpreventiesystemen voor maximaal 32 brandkleppen. Want het nieuwe systeem is zeer eenvoudig in te bouwen, eenvoudig in gebruik en nog eenvoudiger uit te breiden. Zelfs als u maar een handvol brandkleppen wilt aansturen, biedt de nieuwe BKSYS van begin af aan een zekere en goede functionaliteit voor een gunstige prijs.

Please accept marketing-cookies to watch this video.