Actieve vloerconvector CNVA

Toepassingsgebieden

De SCHAKO-vloerconvectoren CNVA maken als decentrale luchtbehandelingsapparaten de energie-efficiënte en behaaglijke klimaatregeling van kantoren, openbare gebouwen, verkoopruimten en woningen mogelijk. De vloerconvectoren zijn bijzonder geschikt voor ruimten met tot op de grond reikende grote glasgevels in gebouwen waarin geen tussenplafond voorzien is en geen radiatoren zichtbaar mogen zijn. Om rekening te houden met de toenemende behoeften inzake energieverbruik, worden alle vloerconvectoren standaard met hoogefficiënte en veilige EC-ventilatoren (elektronische omschakeling) uitgerust. Die volstaan bijgevolg vandaag al voor de aanspraken van morgen. De CNVA van SCHAKO is zeer goed geschikt als aanvullende koeling of verwarming in combinatie met trage systemen zoals componentactivering.

Functie

De vloerconvectorserie CNVA is door haar specifieke constructie geoptimaliseerd tegen kortsluiting en omvat drie modelreeksen met drie verschillende apparaatafmetingen (H=106, H=150 en H=190 mm). Elke apparaatafmeting bestaat uit drie verschillende standaard apparaatlengten: 1150, 2000, 2750 mm. In totaal zijn er 15 standaard varianten te bestellen. De apparaatvariant H=106 bestaat als variant met 2 geleiders alleen voor verwarming. De apparaatvarianten H=150 en H=190 zijn naar keuze voor verwarming of koeling als variant met 2 geleiders of als variant met 4 geleiders voor verwarming en koeling mogelijk. De apparaatvarianten H=150 en H=190 zijn standaard met condensaatbak. De regeling van de CNVA gebeurt via doorgangsafsluiters aan de waterzijde en proportionele of ON/OFF-regelaandrijvingen evenals via de traploos (0-10 V) instelbare ventilatorsnelheid. Om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren kan de warmtewisselaar in combinatie met flexibele aansluitingen naar boven worden gedraaid en kunnen bijna alle interne onderdelen, inclusief die van de ventilator, volledig zonder gereedschap worden verwijderd

Een volledige levering met in de fabriek vooraf gemonteerde kleppen en een stelaandrijving is mogelijk, net zoals individuele speciale uitvoeringen voor een maximale architectonische aanpassing.

Please accept marketing-cookies to watch this video.