SCHAKO keyvisual car park

Actuele Covid-19 informatie voor u.

Wat u wilt weten…

Ervan uitgaande dat Covid-19 en de noodzakelijke maatregelen hieromtrent ons zeer waarschijnlijk nog langere tijd zullen bezighouden, willen wij met deze pagina, speciaal voor thema’s betreffende Covid-19, voldoen aan uw recht op informatie. Hier zullen wij u dus tevens over onze actuele maatregelen informeren. Kom toch gewoon regelmatig even bij ons langs.

Vragen over de overdracht van het coronavirus?

Overdracht van het coronavirus door airconditioningssystemen?

+++ SCHAKO luchtreiniger met HEPA-filter +++

Coronavirussen verspreiden zich in slecht geventileerde ruimtes, via zogenaamde aerosolen in de lucht, bijzonder goed. In de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus in gesloten ruimtes kunnen luchtreinigers helpen.

In gesloten ruimtes worden we omgeven door pollen, stofmijt, schimmelsporen, huidschilfers van dieren, rook, bacteriën of virussen - deels in hoge concentraties. Dit alles kan ziek maken. Luchtreinigers willen dergelijke schadelijke stoffen uit de lucht filteren. Daarvoor hebben ze zogenaamde EPA- („Efficiënte deeltjesfilters“) of HEPA-filters („Zeer efficiënte deeltjesfilters“) ingebouwd.

Mobiele luchtreinigers vervangen in de strijd tegen corona noch de coronamaatregelen afstand, hygiëne en maskers, noch het ventileren!

De mobiele luchtreinigers zijn volgens het ministerie van milieu slechts een ondersteunende maatregel om aerosolen in de omgevingslucht te beperken. Virusbelaste aerosolen zijn volgens het Robert Koch-Institut de voornaamste overbrenger van COVID-19. Mobiele luchtreinigers maken het ventileren alleen daarom niet overbodig, omdat ze niet in staat zijn om uitgeademde koolstofdioxide door zuurstof te vervangen en de overtollige vochtigheid in de ruimte af te voeren.

Met de luchtreiniger UC-OH² van REVEN heeft SCHAKO Group een eigen luchtreiniger voor kantoor- en particuliere ruimtes, hotelkamers en rokerzones in haar assortiment. Deze compacte, volledig bedrade luchtreiniger dient voor het verversen en verbeteren van de kwaliteit van de omgevingslucht door het elimineren van schimmelsporen, fijnstof, pollen, allergenen en geurdeeltjes. De virusbelasting en daarmee het risico op infectie worden dus beperkt.

SCHAKO luchtreiniger met HEPA-filter

+++ COVID-19 UPDATE +++

Zeer geachte klanten,
zeer geachte partners,

Inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan in de omgang met Covid-19, en zijn wij het coronavirus als een alomtegenwoordige metgezel gaan zien.

Omdat onze medewerkers nog steeds niet 100% veilig zijn voor een infectie, hebben we interne maatregelen genomen die ons en onze bedrijfsprocessen tegen een oncontroleerbare uitbraak moeten beveiligen.

Zo zijn de verplichte dispensers met desinfectiemiddel direct bij de ingang en op veel andere plekken in het gebouw geplaatst.

Werkruimtes worden regelmatig gelucht. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van SCHAKO luchtreinigers – zoals beschreven in het vorige tekstblok.

Mochten bij de verwerking van opdrachten en offertes vertragingen optreden, dan vragen wij u om begrip.

Dank u, en met vriendelijke groet - blijf gezond!

Uw SCHAKO-team

+++ Bereikbaarheid +++

Bereikbaarheidsdienst-, buitendienst- en binnendienstmedewerkers

Onze buiten- en binnendienstmedewerkers staan als voorheen voor u klaar. U kunt uw gebruikelijke contactpersoon telefonisch of per mail bereiken. Ook staan moderne video-conferentiemogelijkheden ter beschikking om monteurs of productmanagers bij de adviesgesprekken te betrekken.

De medewerkers van onze serviceafdeling wonen na ruggenspraak met de betreffende monteurs ook nog dringende afspraken op de bouwplaats bij. Maak indien gewenst een afspraak met de voor u verantwoordelijke regiomanager / verkoop binnendienst.

+++ Wij blijven voor u klaar staan +++

Zeer geachte klanten,
Zeer geachte partners,

De gezondheid van onze medewerkers en bedrijfspartners is voor ons prioriteit. Tegelijkertijd streven wij ernaar de zakelijke activiteiten door te laten lopen. Wij hebben al een omvangrijk maatregelenpakket in werking gesteld en zullen ook in de toekomst noodzakelijke maatregelen nemen om zowel de gezondheid van de medewerkers te beschermen, alsook te kunnen blijven leveren.

Onze excuses als daardoor de antwoord- of reactietijden iets langer zijn. Vanwege onze productieactiviteit en de beschikbare voorraden grondstoffen en halffabrikaten is momenteel de productie van het gehele productassortiment gewaarborgd.

We zijn regelmatig met onze leveranciers in gesprek om de vrijwel dagelijks veranderende voorwaarden met betrekking tot de levercapaciteit te analyseren. Ondanks alle ingevoerde maatregelen bestaat echter nog steeds het gevaar, dat in de toekomst ook onze leverketen getroffen zal worden. Om tekorten te voorkomen adviseren wij u een voorraad van uw SCHAKO standaardproducten in te slaan.

Onze dagelijks actuele levertijden vindt u hier...

Mocht u bij de afname van materiaal ruimte te kort komen dan verzoeken wij u ons tijdig te informeren om te kijken hoe we dit kunnen oplossen, omdat onze opslagmogelijkheden qua verzending beperkt zijn.

  • Blijf kalm.

  • Gebruik de vrij toegankelijke platformen voor informatie. FAQs Robert Koch-Institut.

  • Bescherm uzelf en uw omgeving tegen een infectie door te allen tijde de geadviseerde afstand te bewaren.